Servicii

E&M Corporation S.R.L asigură dezvoltare de software și creare de conținut de înaltă tehnologie și securitate.

Proiecte

Aplicații Windows 

Pentru a satisface preferințele și așteptările specifice ale clientului, în special funcțiile critice, pentru majoritatea clienților dezvoltăm soluții software personalizate, nu doar soluții software incluse în pachetele standard.

Exemplu: Soluții de printare
Limbaje: VC++, C#, VBA

Soluții Web 
Având în vedere piața încărcată cu numeroase soluții pentru a răspunde diferitelor cerințe ale unei afaceri, serviciul nostru este centrat pe definirea problemei și cerințelor reale și oferirea soluției corecte, ceea ce reprezintă un punct esențial în realizarea unui ecosistem mai bun al unei întreprinderi.

Exemplu: Soluții Medicale
Limbaje: PHP, JAVA, C#
Soluții Mobile 
Fie pentru a extinde baza de utilizatori, fie pentru îmbunătățirea instrumentelor ce stau la baza funcționării întreprinderii, dispozitivele mobile sunt țintele în care multe companii investesc, acestea devenind în ultimul timp dispozitivele cele mai utilizate pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice online.

Exemplu: Soluții GPS 
Platforme: Android, iPhone

Soluții

<tbody

CTMS – Soluția de astăzi pentru piloții de mâine

Pilot Check este o soluție software pentru a construi, planifica, completa, monitoriza și analiza formularele de verificare a competenței piloților, reprezentând o alternativă modernă și eficientă la documentele pe hârtie. Funcțiile oferite prin aplicațiile Web și iPad au fost construite îndeaproape cu managerii și instructorii companiilor aeriene, ținând cont de sarcinile lor de zi cu zi, și având întotdeauna în vedere atingerea celor mai bune rezultate ale cursurilor.
Citește mai mult…

Synaptel – Monitorizarea și alocarea sarcinilor din satelit

Synaptel Monitoring este o aplicație care monitorizează și înregistrează principalele canale de comunicare utilizate pe dispozitivele Android, cum ar fi apelurile efectuate/primite (nu sunt acceptate pe toate dispozitivele Android, vă rugăm să ne contactați pentru lista de dispozitive reale), texte SMS, fotografii, locații reale și evenimente.

Synaptel Workflow este o aplicație ce permite crearea de sarcini care pot fi atribuite și distribuite dispozitivelor mobile din sistem. Dacă sarcina a fost descărcată și finalizată (de exemplu, cu realizarea de fotografii, apeluri și note vocale, formulare de răspuns, obținerea informațiilor despre locație) de către utilizatorul responsabil de dispozitiv, evenimentele înregistrate vor fi încărcate în timp real (prin Wi-Fi sau Conexiune 3G) pe server și pot fi ascultate, monitorizate și descărcate.
Citește mai mult…

DTP/Traducere

Servicii de Traducere și Localizare

Un mod ușor de a maximiza vizibilitatea globală și de a multiplica descărcările dintr-o aplicație este de a traduce pur și simplu aplicația mobilă, localizând-o în diferite țări și limbi.

Limbi: Japoneză, Engleză, Română, Maghiară